appartementen

Home › Appartementen › meppel

Woonruimte Centrum Meppel

touwstraat
7941ln  meppel
€ 520,00 per maand
Touwstraat 4B: Hieronder iets meer informatie over het object. Het gaat om de totale 2e verdieping van Touwstraat 4 zelfstandig genummerd als 4B. Het aparte nummer en adres heeft als voordeel, dat huurtoeslag fiscaal mogelijk

Kenmerken

Status Beschikbaar
Beschikbaar vanaf 23-12-2020
Beschikbaar tot 16-07-2022
Slaapkamers 2
Servicekosten € 100,00 per maand
Oppervlak 50 m2
Bijlage  Er is (nog) geen bijlage beschikbaar.
Aanbieder willem
Telefoonummer aanbieder 06-23456873
Meer informatie Klik HIER
 
Bijzonderheden Touwstraat 4B:

Hieronder iets meer informatie over het object. Het gaat om de totale 2e verdieping van Touwstraat 4 zelfstandig genummerd als 4B. Het aparte nummer en adres heeft als voordeel, dat huurtoeslag fiscaal mogelijk is, mits de leeftijd van de huurder hoog genoeg is en uiteraard het inkomen e.e.a toelaat.
Dit appartement bestaat uit: een woonkamer van ca. 12m2, een slaapkamer van ca. 12,5m2, een wasruimte/toilet van ca. 4m2 en een ruim balkon op de zuidzijde van ca. 7,5m2. Er hoeft niets gedeeld te worden. De hal achter de hoofdvoordeur en de eerste trap en de kleine overloop op de eerste verdieping zijn wel gemeenschappelijk. De tweede trap is niet gedeeld en is uitsluitend bedoeld voor Touwstraat 4B.
Alle ruimtes zijn afsluitbaar. Ik heb ervoor gekozen te verhuren incl. alle denkbare apparatuur.
Ik heb ervoor gekozen te verhuren incl. alle denkbare apparatuur.
Voor 4B krijgt u de beschikking over: een wasmachine, een wasdroger, een afwasmachine, een combimagnetron, een kleine snackoven, een koel/vriescombinatie en verschillende electrische kookplaten. Deze apparatuur bevindt zich in de eigen ruimte en hoeft dus ook niet gedeeld te worden. Het balkon bevindt zich aan de zuidzijde (zonkant), met uniek uitzicht op de Meppeler torenklok.
Op de vloer zijn plavuizen aangebracht. De verlichting is allemaal ingebouwd, in de vorm van gegoten lichtunits. Voor de ramen zijn plissee gordijnen aangebracht, welke op elke gewenste hoogte ingesteld kunnen worden. In de slaapkamer zijn tevens overgordijnen aangebracht. Alle ramen beschikken over ventilatieroosters. In de woonkamer bevindt zich een aanrechtblok, met spoebak. In de slaapkamer bevindt zich een eigen douchecabine. Ook aanwezig is een groot keukenblok, met ook weer een spoelbak. Er is ruimte genoeg, spullen op te kunnen bergen.
De muren zijn gesaust in algemene kleuren. Op het gehele pand is een brandverzekering van toepassing. Voorwaarde is echter wel, dat men elektrisch kookt en dat er binnenshuis niet gerookt of gebarbequed enz. enz. wordt.
Het pand bevindt zich op loopafstand van alle winkels en ook de hoofdstraat. Het trein- en busstation is ongeveer 10 min lopen. De nieuwe bewoner kan zich inschrijven bij de gemeente Meppel met het eigen adres. Men krijgt dan ook de beschikking over een eigen pasje voor de ondergrondse vuilcontainer. De verhuurder onderhoudt de cv-ketel, alle apparatuur en de verlichting.

De kosten voor Touwstraat 4B ;
De kosten per maand bestaan uit:
De huurkosten: E.520,-- Dit is afgeleid van het puntensysteem van www. Huurcommissie.nl en op aanvraag verkrijgbaar.

Foto's en video's

 Er zijn (nog) geen foto's beschikbaar...
Van de Water Beheer